Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Fehérvári csapat a biogradi Gastro Stolon Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. június 06.
ImageA Biogradban rendezett Gastro Stol gasztronómiai rendezvényen vett részt a város felkérésére a Hotel Vadászkürt főzőcsapata az elmúlt hétvégén. Nemcsak a magyar ízeket mutatták be a horvát fesztiválon, hanem Székesfehérvárt és a város turisztikai rendezvényeit is.
Tovább...
 
Hamarosan kicsengetnek! Íme, a vakáció táboros újdonságai, trendjei! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. június 06.
ImageMár most látszik, hogy rekordévet és több meglepő újdonságot hoz az idei vakáció a szülőknek és táborozóknak. A nagycsaládosok helyzete a dráguló táborok miatt nehezebb lehet, bár a legtöbb vakációs üdülésnél van testvérkedvezmény, sőt már sok helyen SZÉP Kártyával is lehet fizethetni! A taborfigyelo.hu portál vezetője, Tóth Béla tájékoztatott az idei tábortrendekről!
Tovább...
 
Június 12-én kezdődik a Ligetsor felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. június 05.
A Polgármesteri Hivatal ezúton is értesíti a lakosságot, hogy a Ligetsor felújítása június 12-én kezdődik. Ettől a naptól forgalomkorlátozásokra kell számítani, és változnak autóbuszjáratok útvonalai is. A felújítással kapcsolatos aktuális információkról folyamatosan tájékoztatást adnak a munkálatok idején, az utca lakóit pedig a kezdés előtt a kivitelező szórólapon tájékoztatja a részletekről.
Tovább...
 
Hatékony változtatásokat tervez a lakásszövetkezet Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. június 05.
ImageA Székesfehérvári 1. számú Lakásfenntartó Szövetkezet új elnöke, Herczeg József dr. Cser-Palkovics András polgármesterrel egyeztetett a hatékony működésről, a jövőbeli változtatásokról és a partnerségről.
Tovább...
 
Látogatást tett Székesfehérvár polgármesterénél a moldáv nagykövet Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 05.
ImageProtokolláris találkozás keretében fogadta dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere Oleg Ţulea moldáv nagykövetet. A városházi látogatás alkalmával a Moldovai Köztársaság diplomatája hangsúlyozva Székesfehérvár külkapcsolati nyitottságát, a két ország több kapcsolódási pontjáról egyeztetett a város vezetőjével.
Tovább...
 
Ecsettel a békéért Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 05.
ImageA Krajczáros Alapítvány In memoriam: A nagy háború hősei és áldozatai című vándorkiállítását Szlovákiában is bemutatták. A lengyel, magyar és szlovák művészek által készített és most bemutatásra került 80 alkotást összefogó tárlat üzenete a béke, mely olyan kincs, aminek hiánya csak akkor válik érzékelhetővé, amikor már nem birtokoljuk. A nemzetközi kiállítás sorozat támogatója Székesfehérvár Önkormányzata.
Tovább...
 
Emlőszűrés a Fejér Megyei Szent György Kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. június 05.
ImageA mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésén a Hunyadi utcában működik.
Tovább...
 
Virágba öltözve készült Székesfehérvár Pünkösd ünnepére Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 04.
ImageA több mint tíz éves hagyománynak megfelelően idén is virágba borult városunk Pünkösd alkalmából. A hétfőig zajló programsorozatot dr. Cser-Palkovics András polgármester és Ugrits Tamás püspöki irodaigazgató nyitotta meg a Városház téren.
Tovább...
 
Jövő héten elkezdődik az Arany János utca felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. június 04.
Jövő héten elkezdődik az Arany János utca, a Géza nagyfejedelem tér és a Szent II. János Pál pápa tér felújítása. Kicserélik a közművezetékeket, teljesen felújítják a burkolatot, valamint a Bazilika előtti területre üvegfedés kerül az egykori négykaréjos templom alapjai fölé. A munkálatok idején az Arany János utcába nem lehet majd behajtani, parkolási lehetőséget a Petőfi utcában és a Szent István téren biztosítanak a lakóknak.
Tovább...
 
A Borsófesztivállal avatják a Gasztroudvart Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. június 04.
ImageBorsótorta, csülkös, vagy éppen csirkemájas borsó, sőt, borsós tócsni is készült már Feketehegy-Szárazrét tavasznyitó közösségi programján, a Borsófesztiválon. Június 10-én, jövő szombaton harmadik alkalommal rendezik meg a családoknak, baráti társaságoknak szóló eseményt, amellyel egyben meg is nyitják a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ új Gasztroudvarát. A részleteket helyszíni sajtótájékoztatón ismertették.
Tovább...
 
A Balaton és a Velencei-tó a fő cél Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. június 04.
ImageA napokban 30 fok feletti kánikulával berobbant a nyári strandszezon, ráadásul a székesfehérváriak eleve kivételes helyzetben vannak, hiszen ha elindulnak, 40 km-es körzeten belül elérik a Balatont, a Dunát és a Velencei-tavat, de még az Adriai tenger horvát vagy szlovén szakaszai is 4-5 órányi autókázással elérhetőek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11958 - 11968 / 20470